Elämäni kotiäitinä alkoi vuonna 2011.

Kodin kaunistajana ruokailuryhmä; pöytä Arabescato-marmoria ja Arne Jacobsenin Seiska-tuolit.

maanantai 27. toukokuuta 2013

...raparperin alla...

ei onneksi ollut sammakolla kotia. Viikonloppuna saimme ensimmäiset raparperit ja näin keväällä ne ovat erityisen maukkaita. Huomenna niistä valmistuu piiras. Raparperi on ihanan kirpeää leivonnaisissa ja ehdottomasti yksi suosikeistani. Onneksi sitä kasvaa kohisten lisää ja voin kokeilla tehdä siitä kaikenlaista. Viikonloppu tarjosi ravintoa myös sielulle ystävien ja tyttöjenillan merkeissä. Lauantai-iltana meillä kaikilla oli omaa aikaa. Lapsi pääsi yökyläilemään isovanhemmilleen, miehellä oli oma juttu ja minä sain koko talon itselleni.
Meillä vietettiin perinteistä Cocktaililtaa. Idea on hauska ja antaa ohjelmaa koko illaksi. Jokainen valmistaa yhden cocktailin muille ja niitä voi miettiä esimerkiksi sen mukaan mitä ruokaa nautitaan. Ruoat valmistimme nyyttärimeiningillä ja nyt mentiin tapas-painotteisilla herkuilla. Cocktailit ovat ihania, koska usein niissä on hedelmiä tai marjoja mukana ja niitä on helppo valmistaa myös alkoholittomana autoileville tai raskaana oleville. Jos osallistujia on paljon, voi ne tehdä esimerkiksi puolella alkoholimäärällä, niin ei tule liikaa nautittua.
Se on selvää, että tällaiset illat jaksavat kantaa pitkälle ja pitää vain muistaa ottaa sitä omaa aikaa välillä. Kuitenkin täytyy myöntää, että onhan se pikkuinen aika paljon mielessä ja aamulla en osaa nukkua ollenkaan pitkään vaan on kiva saada koko perhe kokoon pian. No, olen ollut äiti vasta puolitoista vuotta ja eiköhän sekin aika tule kun lähdemme mieheni kanssa kahdestaan viikonloppureissuun. Mutta ei ihan vielä :).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti