Elämäni kotiäitinä alkoi vuonna 2011.

Kodin kaunistajana ruokailuryhmä; pöytä Arabescato-marmoria ja Arne Jacobsenin Seiska-tuolit.

tiistai 7. toukokuuta 2013

Terassia herätelty

Keväällä on vaikeuksia odottaa, että kaikesta pihan lumesta pääsee eroon ja voi alkaa kunnostamaan pihaa ja terassia. Meillä on jo muutaman vuoden ajan avattu terassi/grillikausi vappuaattona ystävien kanssa. Tämä onnistuu helposti sen vuoksi, että terassimme on lasitettu ja katossa on lämpölamput. Muuten ei olisi mitään toivoa istuskella siellä yön pimeinä tunteina. Lasitettu terassi on osoittautunut todella käytännölliseksi tämän maan säässä. Lämpimiä viikkoja ei ole montaa ja vettäkin sataa niin usein. Nyt terassiamme käytetään vapusta ainakin syyskuun loppuun.
Lasiverantaa on aiempina vuosina kunnostettu mm. katto uusittu. Tämän vuoden lumimassa rikkoi taas yhden puuosan ja jälleen pitää vähän nikkaroida. Olen sisustanut terassia parin kevään verran ja yritän tehdä hankintoja kohtuudella ettei sitä täytetä liialla tavaramäärällä. Värit ovat valkoinen, sininen ja punainen tekstiileissä ja muuten aika maanläheisesti mennään. Kukkia olen nyt jo istuttanut ruukkuihin ja niitä tulee laitettua yleensä kesän mittaan lisää terassille, parvekkeelle ja pihalle.
Itse asiassa olen laittanut kesäkukkia jo parvekkeellekin ja etupihalle. Viikonloppuna oli istutusurakka ja aurinkoa on jo sen verran, että nehän pärjäävät mainiosti. Nyt saa vapaat ja viikonloppu tulla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti