Elämäni kotiäitinä alkoi vuonna 2011.

Kodin kaunistajana ruokailuryhmä; pöytä Arabescato-marmoria ja Arne Jacobsenin Seiska-tuolit.

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Juhannuspionit

Jos valkoisia ruusuja ei olisi olemassa, olisi pioni lempikukkani. Ennen kuin pionit puhkeavat täyteen kukkaansa ovat ne niin ihanan muhkeita ja herkkiä samaan aikaan. Kun muutin taloomme rehotti etupihallamme puistoruusua valtoimenaan ja se oli vallannut itselleen älyttömän alueen ja kuhisi ampiaisia ja mehiläisiä. Pari kevättä sitten päätin hankkiutua siitä eroon ja se oli kamalaa hommaa. Niin pisteliään pirullista leikkaamista ja puumaisen juuren hakkaamista. Mutta onnistuin! Olen saanut kasvamaan kukkapenkkiin perennoja ja tosiaan parit pionit. Aikaisemmassa postauksessa kerroin kuinka vahingossa istutin pionit oikein :). Yksi pioni löytyikin jo ennestään pihalta. Ja nyt niistä ihanista kukista saa nauttia ulkona ja sisällä. Olen tosin raaskinut leikata vasta kolme oksaa sisälle maljakkoon mutta kuitenkin. Saadaan kaunis juhannus ja varsinkin nyt kun emme lähde reissuun.
Viime aikoina on ollut niin kiirettä ja paljon tapahtumia, että on ihana olla pakkaamatta ja ottaa rennosti ja vielä kun ystävämme järjestävät juhannusjuhlat ja heille ei ole pitkä matka. Pari mökkikutsua olisi myös ja saatamme pistäytyäkin päiväsaikaan kun kummatkin ovat vajaan tunnin matkan päässä mutta yöksi tulemme kotiin. Ja sitä pakkaamisen iloa saa taas sitten kun lomailemme.
Lopuksi ajattelin ottaa kantaa vielä jo alkaneisiin alennusmyynteihin. Lisbet-e:n blogissa oli hyvä kirjoitus juuri siitä mitä alesta kannattaa tai ei oikeastaan edes kannata hankkia. Tästä linkistä löydät kirjoituksen: http://www.lisbet-e.com/2013/06/toisenlainen-nakokulma-aleshoppailuun.html
Mutta kuitenkin lastenvaatteiden kohdalla on mielestäni aivan eri tilanne. Alennusmyynnit kannattaa hyödyntää ja sieltä todella tekee löytöjä. Tänään kävimme poikani kanssa Stockalla ja lastenvaatteet olivat hyvässä alessa ja sieltä löytyi vaikka mitä ja aina voi ostaa myös isompaa kokoa odottelemaan käyttöä. Se ilahdutti eritoten, että löytyi kivoja kirkkaita värejä myös pojille (ilman jonkinlaista monstermiekkamörrimöykkyäksönfiguuria). Välillä tuntuu, että valikoima poikienvaatteissa on niin paljon laajempi ulkomailla esim. vaikka Italiassa ja USA:ssa verrattuna Suomeen, josta löytyy rekkikaupalla vaatteita herkullisissa väreissä tytöille ja vain pari hyllyä pojille. Mutta tänään oli hyvä päivä.

Aurinkoisen ihanaa Juhannusta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti